Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini denize sokmak

Rüyada elini denize sokmak

Rüyada elini denize sokmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, sorumlu tutacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada elini denize sokmak gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada elini denize sokmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize el sokmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalettir.

Rüyada denize elini sokmak dolandırılacağına, zorlukların aşılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işaret eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete elini sokmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara elini sokmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete el sokmak ticarette şansının düşeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini boka sokmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments