Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, neşenin yerine geleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş kaybı yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete elini sokmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete el sokmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini toprağa sokmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments