Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe elini sokmak

Rüyada ateşe elini sokmak

Rüyada ateşe elini sokmak bazı konularda konuşulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe elini sokmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada elini ateşe sokmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Rüyada ateşe elini sokmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret eder.

Rüyada ateşe el sokmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına yorulur.

Rüyada eli yılan sokmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elini akrep sokmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine inanılır.

Rüyada tuvalete elini sokmak sıhhat kazanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işarettir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments