Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kapıya sıkıştırmak

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, olaylı günler geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kapıya sıkışmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıda sıkışmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Rüyada kadınla el sıkışmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Rüyada el sıkıştığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments