Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda sıkışmak

Rüyada kapıda sıkışmak

Rüyada kapıda sıkışmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hem de para kaybettireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kapıda sıkışmak gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kapıya sıkışmak vefa göstereceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kapıda sıkışmak bir sebeple başka yollar aranacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sıkı sarılmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada birisine sıkıca sarılmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, tövbe etmeden vefata, içinin huzurla dolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments