Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör kapısına sıkışmak

Rüyada asansör kapısına sıkışmak

Rüyada asansör kapısına sıkışmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, evindeki huzurun bozulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bazı adımlar atacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek yeni iş kollarına girileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalettir.

Rüyada asansör sıkışmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde sıkışmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada asansöre sıkışmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kapıda sıkışmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments