Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya sıkışmak

Rüyada kapıya sıkışmak

Rüyada kapıya sıkışmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Rüyada kapıya sıkışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kapıya sıkışmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda sıkışmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine sıkıca sarılmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada kayaya sıkışmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Rüyada ek sıkışmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada kalabalıkta sıkışmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments