Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sıkıştığını görmek

Rüyada el sıkıştığını görmek

Rüyada el sıkıştığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada el sıkıştığını gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada kadınla el sıkışmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada ölüyle el sıkışmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada başbakanla el sıkışmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, borç batağına düşeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada elini sıkıştırmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada patronla el sıkışmak böylece aynı hataları yapmayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekle el sıkışmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments