Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan el sıkışmak

Rüyada başbakan el sıkışmak

Rüyada başbakan el sıkışmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, imkânların günden güne azalacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada başbakan el sıkışmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek kirli işlere bulaşacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hak yiyeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el sıkıştığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada kızla el sıkışmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments