Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu jiletle kesmek

Rüyada kolunu jiletle kesmek

Rüyada kolunu jiletle kesmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek işlerinin yolundan çıkacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna jilet atmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarına jilet atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle parmak kesmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle sakal kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada saçı jiletle kesmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada elini jiletle kesmek hayır dualarına nail olacağına, işlerin açılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments