Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle parmak kesmek

Rüyada jiletle parmak kesmek

Rüyada jiletle parmak kesmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Rüyada jiletle parmak kesmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada jiletle parmak kesmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle saç kesmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle elini kesmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek savurgan bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada elini jiletle kesmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments