Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle sakal kesmek

Rüyada jiletle sakal kesmek

Rüyada jiletle sakal kesmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle sakal kesmek gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada jiletle sakal kesmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yükünün hafifleyeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada saçı jiletle kesmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada jiletle saç kesmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işarettir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına inanılır.

Rüyada jiletle parmak kesmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada saçını jiletle kesmek bütçesinin küçüleceğine, zorluklarının biteceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işarettir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments