Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle yüzünü kesmek

Rüyada jiletle yüzünü kesmek

Rüyada jiletle yüzünü kesmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hatalarını düzelteceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle parmak kesmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada saçı jiletle kesmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada elini jiletle kesmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle elini kesmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle kesmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, asil kimselerden çıkacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments