Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı jiletle kesmek

Rüyada saçı jiletle kesmek

Rüyada saçı jiletle kesmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada saçı jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada saçı jiletle kesmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine inanılır.

Rüyada jiletle saç kesmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, büyük borçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle elini kesmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle parmak kesmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek ele geçen kazancın azalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada jiletle kesmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle sakal kesmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments