Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış ıslak halı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak halı taşımak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada ıslak halı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada halıyı ıslak görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Rüyada üzerini ıslak görmek yüksek bir makama geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak nohut görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işarettir.

Rüyada ıslak bulgur görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, elinin darlaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ıslak saman görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments