Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ıslak saç görmek

Rüyada uzun ıslak saç görmek

Rüyada uzun ıslak saç görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, üzüntü yaşamaya, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ıslak saç gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek mali gücünü yitireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada ıslak saç görmek kazançlı kapıların açılacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını ıslak görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işarettir.

Rüyada ıslak saç kurutmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları ıslak görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments