Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak elbise giymek

Rüyada ıslak elbise giymek

Rüyada ıslak elbise giymek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada ıslak elbise giymek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada ıslak terlik giymek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada ıslak pantolon giymek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak gelinlik giymek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mirasa delalettir.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, mutsuz ve hasta olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments