Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağını ıslak görmek

Rüyada yatağını ıslak görmek

Rüyada yatağını ıslak görmek işlerin yolundan çıkacağına, dertlerin sonlanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, asla harama bulaşmayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yatağını ıslak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Rüyada ıslak yatak görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada yatağını ıslak görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada yatağı ıslak görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada ıslak ekmek görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ıslak kilim görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada ıslak bir şey görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada halıyı ıslak görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments