Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak tahta görmek

Rüyada ıslak tahta görmek

Rüyada ıslak tahta görmek rütbe alacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ıslak tahta gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada ıslak tahta görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak döşek görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak ot görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak giysi görmek yeni işlere atılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak pantolon giymek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak etek görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments