Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini hissetmemek

Rüyada elini hissetmemek

Rüyada elini hissetmemek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, patron olunacağına, stresini atacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada elini hissetmemek gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada elini hissetmemek günah işlemekten korunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Rüyada hisse senedi görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hisse satmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, dertlerden kurtulmaya yorulur.

Rüyada bacaklarını hissetmemek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada depremi hissettiğini görmek fakirlikten kurtulmaya, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada hisse almak güzel günler için yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada acı hissetmemek kendisi paralayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu hissetmemek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments