Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hisse almak

Rüyada hisse almak

Rüyada hisse almak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hisse almak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Rüyada acı hissetmemek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada hisse satmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, itibar kaybedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunu hissetmemek yüzünün eskisi gibi güleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını hissetmemek yolunda giden hayatın bozulacağına, mutlu günler göreceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada hisse almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet eder.

Rüyada hisse senedi görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini hissetmemek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işarettir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çevrenizden takdir görmeye, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments