Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını hissetmemek

Rüyada bacaklarını hissetmemek

Rüyada bacaklarını hissetmemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını hissetmemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada bacaklarını hissetmemek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu hissetmemek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet eder.

Rüyada acı hissetmemek işinde itibar edineceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini hissetmemek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, helal rızka sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremi hissettiğini görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada hisse senedi görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada hisse almak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments