Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hisse senedi görmek

Rüyada hisse senedi görmek

Rüyada hisse senedi görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada hisse senedi gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada hisse senedi görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulur.

Rüyada elini hissetmemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada bacaklarını hissetmemek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu hissetmemek kısmetinin de açılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hisse almak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada hisse satmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına inanılır.

Rüyada acı hissetmemek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments