Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hisse satmak

Rüyada hisse satmak

Rüyada hisse satmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, harama göz dikmeyeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada hisse satmak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada hisse satmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada depremi hissettiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hisse almak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, işinde uzmanlaşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada acı hissetmemek anne baba duası alacağına, hayırlı işe, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarını hissetmemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalettir.

Rüyada hisse senedi görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu hissetmemek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments