Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremi hissettiğini görmek

Rüyada depremi hissettiğini görmek

Rüyada depremi hissettiğini görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı işler yapacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada depremi hissettiğini gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işarettir.

Rüyada depremi hissettiğini görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını hissetmemek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini hissetmemek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada kolunu hissetmemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hisse satmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada acı hissetmemek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada hisse almak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments