Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu hissetmemek

Rüyada kolunu hissetmemek

Rüyada kolunu hissetmemek kişinin zor günlerden geçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu hissetmemek gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada kolunu hissetmemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada acı hissetmemek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada hisse almak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, işlerin aksayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremi hissettiğini görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına alamet eder.

Rüyada hisse satmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarını hissetmemek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini hissetmemek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments