Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı hissetmemek

Rüyada acı hissetmemek

Rüyada acı hissetmemek resmi bir göreve getirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı hissetmemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Rüyada acı hissetmemek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada elini hissetmemek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük düşüneceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremi hissettiğini görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hisse almak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını hissetmemek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek atılan adımların boşa çıkacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada hisse satmak yeni bir hayata başlayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada hisse senedi görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments