Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini boka sokmak

Rüyada elini boka sokmak

Rüyada elini boka sokmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada elini boka sokmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada elini boka sokmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kucaklaşacağına alamet eder.

Rüyada klozete elini sokmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada suya elini sokmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada elini cebine sokmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini toprağa sokmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezara elini sokmak aniden evlilik kararı alacağına, bereketin ve verimin geleceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments