Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini cebine sokmak

Rüyada elini cebine sokmak

Rüyada elini cebine sokmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini cebine sokmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Rüyada elini cebine sokmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hane içine ay doğacağına delalet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada klozete elini sokmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yılan sokmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, duaların kabul olacağına, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşe el sokmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak kısmetin açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete el sokmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada suya elini sokmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments