Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, endişelerini silip atacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, moralin bozulacağına, kısa sürede başarısının artacağına yorulur.

Rüyada yılanı ağzına sokmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini denize sokmak daha fazla yakınlaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli yılan sokmak gelirinin giderinden fazla olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, insanlarla tartışacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulur.

Rüyada tuvalete elini sokmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulur.

Rüyada suya elini sokmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ailenin büyüyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments