Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozete elini sokmak

Rüyada klozete elini sokmak

Rüyada klozete elini sokmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok zor günler geçirileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozete elini sokmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi güzelleştirmek, dış görünümünüzü yenilemek veya yeteneklerinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada klozete elini sokmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada elini cebine sokmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, umutlarının da tükeneceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini suya sokmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada elini pisliğe sokmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezara elini sokmak gönül yaralarının iyileşeceği, helal ve bol rızka kavuşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşe el sokmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments