Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline yumurta almak

Rüyada eline yumurta almak

Rüyada eline yumurta almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet eder.

Rüyada eline yumurta almak gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek zor zamanlar geçireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek helal kazanç elde edileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde yumurta tutmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, yeni işler peşinde koşulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta ele almak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada eline yumurta almak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin yoluna sokulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments