Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalettir.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet eder.

Rüyada elini tuttuğunu görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada el tuttuğunu görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments