Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ele almak

Rüyada yumurta ele almak

Rüyada yumurta ele almak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalettir.

Rüyada yumurta ele almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada elinde yumurta görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yumurtayı eline almak güzel günler için çalışılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta eline almak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments