Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde yumurta görmek

Rüyada birinin elinde yumurta görmek

Rüyada birinin elinde yumurta görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinde yumurta gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elinde yumurta taşımak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurta tutmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, elindekileri de kaptıracağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline yumurta almak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı eline almak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta ele almak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments