Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde yumurta görmek

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde yumurta gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta eline almak kazancın günden güne daha da artacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline yumurta almak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde yumurta görmek maddi güç elde edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Rüyada elinde yumurta tutmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtayı eline almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments