Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde yumurta görmek

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde yumurta gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtayı eline almak günahlarından tövbe etmeye, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada elinde yumurta tutmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta eline almak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yumurta ele almak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek yapılan planların alt üst olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments