Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çaresiz kalacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalettir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırılan yumurta görmek bolluğun ve verimin de artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zor durumlara düşüleceğine, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments