Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yumurta tutmak

Rüyada elinde yumurta tutmak

Rüyada elinde yumurta tutmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada elinde yumurta tutmak gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada elinde yumurta tutmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa rivayet eder.

Rüyada yumurta tutmak yeni şeyler deneneceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta ele almak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yumurta görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, güç ve para kaybedeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada yumurtayı eline almak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta taşımak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments