Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklara kına yakmak

Rüyada ayaklara kına yakmak

Rüyada ayaklara kına yakmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak zor günlerin sona ereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ayaklara kına yakmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments