Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline pislemek

Rüyada eline pislemek

Rüyada eline pislemek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada eline pislemek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kendi eline pislemek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline pislemek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine pislemek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada kendi üstüne pislemek yeni şeyler keşfedeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kazançlı çıkacağına işarettir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evi pislemek büyük bir üne sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada tabağa pislemek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada mezara pislemek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments