Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara pislemek

Rüyada mezara pislemek

Rüyada mezara pislemek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Rüyada mezara pislemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada mezara pislemek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne pislemek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne pislemek heveslerinin de azalacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üzerine pislemek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, darlık içine düşeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek onu darda bırakmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada bebeğin pislediğini görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dona pislemek tövbe etmeden vefata, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine pislemek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments