Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eline pislemek

Rüyada kendi eline pislemek

Rüyada kendi eline pislemek büyük fırsatlar yakalayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada kendi eline pislemek gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Rüyada kendi eline pislemek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Rüyada eline pislemek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada tencereye pislemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada birinin üzerine pislemek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere pislemek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak pislemek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret eder.

Rüyada yatağı pislemek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments