Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstüne pislemek

Rüyada kendi üstüne pislemek

Rüyada kendi üstüne pislemek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne pislemek gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada birinin üstüne pislemek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kendi üstüne pislemek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada üstüne pislediğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne pislemek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere pislemek huzuru yakalayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine inanılır.

Rüyada üzerine pislemek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiyi pislemek sevip saydığı bir birey olunacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments