Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi pislemek

Rüyada evi pislemek

Rüyada evi pislemek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, umutlarının da tükeneceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evi pislemek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada evi pislemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Rüyada eve pislemek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Rüyada camiyi pislemek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine pislemek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada banyoya pislemek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ineğin pislediğini görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada sokağa pislemek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments