Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulur.

Rüyada kendi üstüne pislemek kişinin can derdine düşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne pislemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne pislemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne pislediğini görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada güvercin pislediğini görmek dualarının karşılığını alacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments