Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine pislemek

Rüyada üzerine pislemek

Rüyada üzerine pislemek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, güzel günler görüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine pislemek gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada sofraya pislemek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içine pislemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ineğin pislediğini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, verimli olacak işler yapacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi altını pislemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Rüyada mezara pislemek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Rüyada üzerini pislemek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi pislemek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünü pislemek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mutluluğunun da artacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments