Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağa pislemek

Rüyada tabağa pislemek

Rüyada tabağa pislemek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerin yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabağa pislemek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada tabağa pislemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada çamaşırına pislemek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada altını pislemek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada bir yere pislemek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yola pislemek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ortalığa pislemek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada kurt pislemek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada yatak pislemek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments