Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuda krem sürmek

Rüyada vücuda krem sürmek

Rüyada vücuda krem sürmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada vücuda krem sürmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada vücuda krem sürmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuduna krem sürmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet eder.

Rüyada güneş kremi sürmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze krem sürmek takdir edilen kişi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasına krem sürmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe krem sürmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hayalkırıklığı duyacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye krem sürmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işarettir.

Rüyada ayağına krem sürmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments