Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına krem sürmek

Rüyada saçına krem sürmek

Rüyada saçına krem sürmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada saçına krem sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Rüyada saç krem sürmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Rüyada saça krem sürmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarına krem sürmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada saçına krem sürmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada bacağına krem sürmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına inanılır.

Rüyada ayağına krem sürmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarına krem sürmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa krem sürmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments